onsdag 17 september 2014

Det finns en första gång för allt!

Den senaste tiden har varit ganska snurrig för yours truly. Det händer saker som liksom är lite utöver min fattningsförmåga, över mitt huvud och bakom min rygg. Som jag inte kan styra över. Eller ens manipulera. Annars gillar jag att manipulera och domptera över situationer. Inte över människor däremot, det där är alldeles för svårt och invecklat. Annars skulle jag bli politiker, tror det skulle passat fint! Förutom det där spelet då... De säger ju inte sanningen om vad de egentligen står för, politikerna. Och ju närmare valet desto svårare hade de visst att veta vad deras parti egentligen står för. På riktigt. Det slängs verbala pajer kors och tvärs i politikSverige. Bara att ducka, och återigen inse v a r f ö r jag inte är politiskt aktiverad. Ja, röstade gjorde jag ju! 
 Mycket bra saker händer i livet just nu, mitt i allt. T.ex min bok, Mirell. Hade release i lördags, på en stor bokhandelkedja i en liten stad nära en stor stad. Åhhhh, det var kul!! Om ni vill träffa mig, och mina böcker, irl finns jag nästa torsdag på Bokmässan i Göteborg, i Idus förlags monter.

Mitt mantra i livet är "det finns en första gång för allting". Den senaste veckan har jag, för första gången:
*tagit bort en fästing (på min katt),
*äntligen haft pengar i plånboken när jag träffade på en tiggare, och kunde ge,
*köpt en finbukett blommor till maken, bara för att han är så bra,
*delat ut mitt visitkort (helt nytt),
*börjat kalla mig för författare,
*skapat en faktura.

Dottern hittade en megapadda i förrgår, frågade om man bara får pussa grodor, eller om man kan pussa paddor också. Jag tittade på paddan, den tittade elakt och vårtigt på mig med sina små ögon. Så nej, det blev ingen paddpuss för dottern. 

Btw, såg att mina penséer börjar blomma i rabatten. *Våga-vägra-höst*!

4 kommentarer:

 1. Grattis, bra jobbat! (För boken etc hände väl inte av sig själv...? :-) )

  Finfin padda! Två saker dock, naturnörd som jag är: var försiktig med att hantera paddor med bara händer, då 1) de har rätt sensitiv hud som lätt kan bli skadad/rubbad (din dotters handlag ser dock mycket snällt och bra ut), och 2) de utsöndrar sekret som kan vara mycket irriterande för människohud.

  Och någon gång hoppas jag att jag ska vara ungefär där du är nu, med en bok klar och tryckt. Undrar hur mitt visitkort ska se ut...

  SvaraRadera
 2. Så många trevliga saker på kort tid - bra jobbat och lycka till på bokmässan!

  Söt padda också. Inte tittade han elakt på dig, han var bara rädd för att få en puss. Hur kul är det att vara prins?

  SvaraRadera
 3. Hektiskt och kul låter det som (ja, inte fästingen, men resten!) Jag har aldrig varit på bokmässan, fast jag älskar böcker. Men det är långt att resa (90 mil) och jag har ingen som vill följa med mig...

  SvaraRadera
 4. Är så glad att det går bra för dig Malin. Ska bli jättekul att träffa dig på bokmässan. Kikar du in i min monter B09:20. Jag brukar ha lite svårt att ta mig därifrån eftersom jag har signeringstid hela dagarna. Stort lycka till med dina böcker, hoppas du säljer MASSOR!
  Kramar från Kim :-)

  SvaraRadera