onsdag 15 oktober 2014

Egoboost ftw

Hur egoboostar ni er? För ni glömmer väl inte bort det där med egoboosten? Grymt viktigt. Speciellt såhär i oktober, när hösten är här för fullt. Fullhöst. Finhöst. Färghöst. När vi höststänger in våra höstkroppar i höstkläder istället för att sommarexponera dem för sommarsol - då är det tid för våra egon att boostas. Det gäller att hitta det som egoboostar bäst för varje enskild individ. Egoboostar bäst som egoboostar mest, som jag brukar säga. Utan att bli självupptagen och/eller självgod, det handlar inte om det. En bra egoboost sticker inte i någons ögon. Som jag också brukar säga. Malinillavisdomsord. Vad gör då yours truly? Jag har en helt helt ny variant av egoboost, som började ta fart igår. Jag söker på Mirell, dvs min senaste bok, på olika bibliotek i Sverige. Det är lite tidigt än, alla bibliotek har inte hunnit beställa som ska, men många. Att tex söka på bibliotek uppe i norraste Norrland och se hur ställen med vackert klingande namn köpt in m i n bok, det är en obeskrivligt skön känsla. Och huvudstaden, som jag tycker är lite kall, (ping Orup) där är det osannolikt många bibblor som har Mirell. Lycka! Egoboost! På tal om lycka, vi var och hälsade på finaste söthundar häromdan. Med det spagettiklingande namnet Bichon Bolognese. Supergoa hundar, vi föll pladask alla tre. T.o.m hundskeptiska maken. Så vi får väl se framöver, men just nu har vi fullt upp med oss själva. 

Maken har ju, som jag sagt tidigare, ett mycket stort fotointresse. Tillsammans med min ena goa svägerska. Analogt ska det vara, framkallas själv ska det göra. Själv har jag svårt att hålla i en större kamera, eftersom höger axel är i storstrejk. Hur eller hur, jag kan ju ibland göra lite impulsiva inköp, och nu har jag överträffat mig själv. Fick för mig att jag absolut ville ha en sak. En kamera. På Tradera. Väckte mitt vill-ha-begär, big time. Råkade vinna auktionen. Så nu är jag lycklig ägare till en Zeiss mellanformatskamera!!! Heureuka, här ska fotas o framkallas mellanformatsfoton! Om jag nu nångång lyckas hålla i åbäket... Men visst är det ett vackert åbäke?  

3 kommentarer:

 1. Så söta hundar och fin bild på hund och barn, de ser så lyckliga ut tillsammans. Det tar ett tag innan biblioteken köper in böckerna, så du får ge dig till tåls ännu ett tag. Lycka till!
  Kram Kim :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, Kim, visst är de fina ihop?! Oemotståndliga båda två <3 Freja: Ja, shopping är bra egoboost, svårt att spontanshoppa vovve bara....Kim: Väldigt många bibblor har redan köpt :)

   Radera
 2. Impulsshopping är det bästa! Impulsshoppa en hund oxå, vettja!

  SvaraRadera