onsdag 10 december 2014

"Gone fishing"

Ja, så står det i en mental skylt i min hjärna. Fast snarare "gone studying". Nu är det sista spurten, sista justeringarna, sista dunka-huvudet-i-väggen-och-skrivskrivskriv. På fredag måste jag skicka in uppsatsen, och då ska den helst vara unpickable. Så, sorry kära bloggen, du får nöja dig med att njuta av kort på vårt julpiff. Vi gillar inte stiliserade julgranar som vuxenpyntas för att se tjusiga ut, vi gillar vår julgran rätt så bombastisk. Den ska vara glädjepyntad med kärlek och en salig blandning av ärvekulor, dottertillverkade änglar, diverse små knastomtar maken köpt och annat smått o gott.
Dessutom har vi ljusslinga i både järnek och på balkongräcke. Brukar vi inte ha. Men i år vann dotterns enträgna vädjanden, och vi valde en färgglad slinga som kan blinka i åtta (8) olika lägen. Hurray! Hoppas grannarna kan läsa in de 2/3 ironi och 1/3 barnaglädje som vårt balkongräcke nu pryds av.


3 kommentarer:

 1. 1 del ironi och 2 delar barnglädje? Jag köper't, glatt å gärna!

  Hoppas ni får en finfin Jul!

  SvaraRadera
 2. Precis så ska granar vara! Får man dessutom tag i en som är så tät att den kan innehålla ekorrar är lycka total :)

  SvaraRadera
 3. OM vi hade haft gran hade den definitivt varit pyntad på det sättet! Varje år, sen ungarna var små, har de fått välja varsitt pynt på Åhléns och Indiska, så vi har ugglor, glittriga kameler, trädinosaurier och, förstås, döskallar, eftersom mamman oxå får välja... Nu brukar jag ställa fram de olika kulorna vid TVn istället, men vet inte om jag orkar det ens i år.

  Hoppas du har en bra handledare, då kommer det att gå som smort! Jag hade en kass handledare som aldrig hade tid att träffas och som inte verkade ha läst uppsatsen ens när jag gick upp med den, så att jag klarade var verkligen en ren lyckolott!

  SvaraRadera