onsdag 27 april 2016

Platespotting no more

Känner ni till Platespotting? Man ska hitta alla nummerplåtar i följd från 001-999 utan att fuska. Bokstäverna sk*ter man i, om man inte kör nån slags hard-core extremvariant. Yours truly och maken började med detta gissel för xx antal år sedan, via en polare. Först i tidernas begynnelse antecknade vi numren i hjärnan, sedan på papper, via hemsida på datorn (oh, det kändes sååå modernt och spännande på den tiden, #timeflies). Till sist landade aktiviteten där allting landar i dess tider. I en app. 
I början letade vi febrilt och aktivt, kunde ta bilen till närmsta köpcentrums parkering bara för att leta nummer. Vi var fast.
Med tiden har det hela fasat ut, men visst har vi aktivt tittat på alla reg.skyltar. Än segare blev det när maken gick i mål för ett tag sedan. Men skam den som ger sig, jag har pluttat dit ett nummer då och då. Till sist var det bara 999 kvar... 
När skulle det magiska ske? (Spänningen stiger nu va?) 

Och så idag, denna härliga trevliga onsdag, hittade jag min sista skylt!! Samma dag som dottern gjorde sitt 15:e och sista Nationella prov i trean. Och samma dag som våra fyndade reakläder kom på posten, och passade perfekt.  
En sån lyckosam dag, på min ära. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar