söndag 15 juni 2014

Jag vill också ha! Jag med! Jag med!!

Virkade ju klart dotterns gosekanin Hoppis lillasyster Hoppelina häromdagen.  Som tur är, för den uppoffring och den resa, artrosfingrarna gjorde, blev Hoppelina mycket uppskattad och älskad. Problemet är, att när en får något vill alla de andra också ha. Gosedjuren alltså. Bara i dotterns säng sitter närmare 15 gosedjur, alla tämligen besjälade. Och tämligen snackiga. Nu, ikväll tex, när jag godnattade dottern, var det många gosedjur som också ville ha virkade småsyskon... Många av dem föstod inte  ett "nej" först, och jag hade svårt att stå emot. Slutade med att jag fick en handfull beställningar. Artrosfingrarna protesterar vilt, och gick ut i organiserad strejk. Demonstrerar sitt missnöje. Så vi får se hur det blir framöver!
Idag tog vi en biltur längs Memory Lane, dvs Onsala, för yours truly.  Vacker del av världen, jag blev avskärmad och nostalgisk. Så många minnen som trängs med varann. Vi åkte till en av barndomens badställen, och fick en fin stund på stranden i solen. Själv koncentrerade jag mig på solbrännan, maken och dottern på krabborna. Både delarna lyckades. Dottern fiskade upp en stackare som blivit av med hälften av alla sina ben:
Stackarn! -Växer de ut igen? Inte vet jag, men hoppas det.


1 kommentar:

  1. Eländigt med en sjukdom som går ut över ett intresse, hoppas du klarar av att hålla det på en sån nivå att du fixar att göra en bebis nu och då i alla fall... Ibland är det svårt att stå emot...

    SvaraRadera