måndag 28 juli 2014

foto på St George´s hand...

Här är den, på begäran. Sankt Görans hand (st George´s)! Ser ni att det fattas ett finger? En kan ju undra om det var draken som bet av det...

Sista kvällen på Gozo spexade vi till det lite på stranden. Hade hur kul som helst. Tog massa knäppa bilder på varandra, dotter på mig och maken, jag på dottern och maken, maken på mig och dottern... Skrattade som tokar gjorde vi. Upptäckte efter ett tag att det satt en hel del människor och tittade på oss. Tur att det var sista kvällen där, annars hade det kanske varit lite pinsamt. Men inte nu, inte alls... ; )
 
En kväll tillbringade vi också i vackra Valletta. Note to self, ramla inte på en buss i Valletta nästa gång. Om om du ska ramla, akta dig för att trilla rakt på hårda metallgrejer in i tinningen. Från bussätet. Gör attans ont. Gäller även höften.
Vi hade i alla fall ett rum med magisk utsikt. Bästa utsikten jag haft ever. Tyckte dottern också, hon satt i fönstret länge länge och bara tittade ut och njöt. Hit ska vi också tillbaka!!
I övrigt har jag försökte vattna gräsmattan med vattenspridare idag. Dottern ville springa i vattenspridaren i baddräkt. Frågade "Mamma, vill inte du också vara med"? "Nej nej" sa jag, "du vet, jag vill inte göra allt som du vill, Jag är ju vuxen". Dottern såg mycket ifrågasättande ut, men ägnade sig snart åt sin vattenlek. Jag satt vuxet städat, och påklätt i en stol med en god pocketbok. Tittade på dottern...suktande... Så var det dags att flytta på spridaren. Och här började allt gå lite överstyr. Jag kan bli lite "farbror Melkeraktig" emellanåt. Så hur jag än bar mig åt fick jag vattenspridarvatten på mig. Över mig. Under mig. Det var överallt!! Dottern gapskrattade. Jag blev blötare och blötare, men fick ändå inte spridaren som jag ville ha den. -Just där, där ja, där på gräsmattan där det är en torr fläck. Vattnet kom inte dit hur jag än gjorde. Dottern lade sig tillslut på fläcken för att demonstrerar att inget vatten kom dit. Men det kom minsann på mig!!! Kul som tusan hade vi. Och tillslut fick jag vattnet dit jag ville : )


3 kommentarer:

 1. Ohh, jag tycker mig se tre smala korvfingrar... Stackars hand som får förtvina i det där röret... Att springa i vattenspridare är ju superkul, det blir jag aldrig för vuxen för!

  SvaraRadera
 2. hehehe, fräsch hand, eller hur!? Jo, vattenspridare är kul, när de samarbetar :)

  SvaraRadera
 3. Härligt att läsa det här underbara inlägget! Skulle också vilja sitta i fönstret som din dotter, och se ut över havet.
  Kram Kim :-)

  SvaraRadera