onsdag 2 juli 2014

Semesterfeeling ftw

Vi har sommarsemesterstämning här hemma. I alla fall 2/3 av familjen, men fr.o.m. imorgon har vi semester i samlad tropp. Det blir fint det! Startar i världens bästa land, hos världens bästa föräldrar - Öland. Detta avlånga paradis.
I familjen har vi, traditionsenligt, lite olika ingångar på Ölandssemestern: maken vill ut på fotoutflykter, fornlämningar, fornborgar. Dottern vill spela spel och spana fåglar med morfar, baka och mysa med mormor. Och yours truly? Alltihopa!!! Till detta läggs, vid ev soligt väder, såklart sol och bad : )
Idag hade vi mina fina svärföräldrar här på middag. Dottern fick det ärofyllda uppdraget att piffa till den inköpta (!) kladdkakan. Hon lade ner stor möda och mycket tid på detta. Inkluderade b.l.a blått pyntgele, röda vinbär, silverkulor (aka krumilurpiller) och ... TOMTEBLOSS. Stolt som tusan var hon över sin skapelse. Och det är väl fullt förståeligt. 

1 kommentar:

  1. Snyggt pimpad kaka! Här känns det som att semestern börjar i morgon kväll! Då kommer resten av familjen hem efter en tur till farmor. Mannen har varit ledig i två veckor, men första veckan var j´han iväg med polare och den här med barnen, så nu blir det tre veckor med hela familjen lediga hemma. Nästan, för om några veckor börjar sonen sommarjobba... Inge gemensamma resor i år, det blev för svårt att pussla ihop...

    SvaraRadera